Tuesday, March 29, 2022

Tapeta na plochu ke stažení zdarma

Tapeta na plochu ke stažení zdarma
Nahrál:Oleerakamolee
Datum přidáno:21.07.2015
Velikost souboru:66.66 Mb
Operační systémy:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Stahování:36152
Cena:Zdarma* [*Vyžadována bezplatná registrace]





Zdarma ke stažení tapety na plochu


Živé tapety na plochu. Tato aplikace přináší animované tapety na plochu vašeho systému Windows! Načtěte všechny své osobní video soubory do této aplikace a nastavte si je jako tapetu nebo si je stáhněte ze sbírek stovek krásných animovaných tapet. Díky podpoře více monitorů (alespoň 3) a různým DPI bude celý váš pracovní prostor více okouzlující Free Thomas Kinkade Wallpapers For Desktop. Velká sbírka bezplatných tapet Thomas Kinkade pro stolní počítače, notebooky a mobily. Shromáždili jsme více než 5 milionů obrázků nahraných našimi uživateli a seřadili je podle nejoblíbenějších. Sledujte atmosféru a změňte tapetu každý den! Zdarma ke stažení křesťanské tapety na plochu. Velká sbírka bezplatných stažení křesťanských tapet na plochu pro stolní počítače, notebooky a mobily. Shromáždili jsme více než 5 milionů obrázků nahraných našimi uživateli a seřadili je podle nejoblíbenějších. Sledujte atmosféru a změňte tapetu každý den!




tapety na plochu ke stažení zdarma


Stáhněte si zdarma tapety na plochu


Tato aplikace přináší animované tapety na plochu vašeho systému Windows! Načtěte všechny své osobní video soubory do této aplikace a nastavte si je jako tapetu nebo si je stáhněte ze sbírek stovek krásných animovaných tapet. S podporou více monitorů alespoň 3 a různých DPI bude celý váš pracovní prostor tapety na plochu ke stažení zdarma poutavější než kdy předtím. Živé tapety se dokonce přestanou přehrávat, když vaše plocha není vidět, aby při práci nevyužívaly téměř žádné prostředky, tapety na plochu ke stažení zdarma. Tato aplikace funguje dokonce i s živými obrázky vašeho iPhonu nebo Androidu! Jednoduše zkopírujte soubory videa z telefonu do počítače a přejděte do této složky v této aplikaci.


S ProVersion můžete nastavit jakýkoli video soubor jako pozadí plochy. Zůstaňte informováni o speciálních nabídkách, nejnovějších produktech, událostech a dalších z obchodu Microsoft Store. Dostupné pro obyvatele Spojených států. Kliknutím na tlačítko přihlásit souhlasím s tím, že chci získat informace, tipy a nabídky o Microsoft Store a dalších produktech a službách společnosti Microsoft. Prohlášení o ochraně soukromí. Přejít na hlavní obsah. Živé tapety na plochu. Viz Systémové požadavky. Dostupné na PC. Popis Tato aplikace přináší animované tapety na plochu vašeho systému Windows! Zobrazit více. Lidem se také líbí. CustomCroshair zdarma. CORSAIR iCUE Game Bar Widgety zdarma. TaskbarEffectLT zdarma. Volumey Zdarma. Crosshair X rozšíření zdarma. Crosshair V2 zdarma. X živé tapety zdarma. Náhled ModernFlyouts zdarma.


Tapeta na plochu ke stažení zdarma novinka v této verzi 1. Funkce Živé tapety Přehrávejte videa na ploše Doporučený seznam živých tapet, které si můžete stáhnout pravidelně aktualizované Kompatibilní s Windows 10 a Windows Další informace Publikováno společností Chan Software Solutions. Vydalo Chan Software Solutions. Autorská práva Copyright © Chan Software Solutions. Vyvinutý Allenem Chanem. Přibližná velikost Věkové hodnocení Pro všechny věkové kategorie. Tato aplikace má přístup ke všem vašim souborům, periferním zařízením a aplikacím, tapety na plochu ke stažení zdarma, programy a registr Přístup k internetovému připojení na pozadíPřehrávání médií Použijte svou videotéku Microsoft. Informace o oprávněních. Instalace Získejte tuto aplikaci, když jste přihlášeni ke svému účtu Microsoft a nainstalujte ji až na deset zařízení s Windows 10, tapety na plochu ke stažení zdarma. Podporovaný jazyk Angličtina Spojené státy americké. Informace o vydavateli Podpora Desktop Live Wallpapers. Další podmínky Zásady ochrany osobních údajů Živé tapety na plochu Podmínky transakce.


Varování před záchvaty Fotosenzitivní varování před záchvaty. Nahlásit tento produkt Nahlásit tuto aplikaci společnosti Microsoft Děkujeme za nahlášení vašeho problému. Náš tapety na plochu ke stažení zdarma jej přezkoumá a v případě potřeby podnikne kroky, tapety na plochu ke stažení zdarma. Chcete-li tuto aplikaci nahlásit společnosti Microsoft, přihlaste se. Nahlaste tuto aplikaci společnosti Microsoft. Nahlásit tuto aplikaci společnosti Microsoft Možné porušení Urážlivý obsah Zneužívání dětí Malware nebo viry Obavy o ochraně osobních údajů Zavádějící aplikace Špatný výkon. Jak jste porušení zjistili a další užitečné informace. Odeslat Storno. Minimální systémové požadavky Vaše zařízení musí splňovat všechny minimální požadavky k otevření tohoto produktu OS Xbox, Windows 10 verze Doporučeno Vaše zařízení by mělo tapety na plochu ke stažení zdarma tyto požadavky pro nejlepší zážitek OS Xbox, verze Windows 10 Otevřít na nové kartě.


Zaregistrujte se Zůstaňte informováni o speciálních nabídkách, nejnovějších produktech, událostech a dalších z obchodu Microsoft Store. Přihlásit se. Děkuju!


Přečtěte si více




písničky mp3 ke stažení zdarma


John Cobb. Získejte tapetu Steampunk Goggles. Funkce Živé tapety Přehrávejte videa tapety na plochu ke stažení zdarma desktop Doporučený seznam živých tapet, které si můžete stáhnout pravidelně aktualizované Kompatibilní s Windows 10 a Windows Získejte tapetu Madame Butterfly. Získejte tapetu Stack of Books. Získejte tapetu Východní-severní pobřeží Tchaj-wanu.

No comments:

Post a Comment