Friday, March 25, 2022

Lataa kindle-kirjoja tietokoneeseen

Lataa kindle-kirjoja tietokoneeseen
Lähettäjä:Badmaneliitti
Lisäyspäivämäärä:05.02.2019
Tiedoston koko:67.32 Mb
Käyttöjärjestelmät:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Lataukset:25679
Hinta:Ilmainen* [*Ilmainen rekisteröinti vaaditaan]





Kuinka ladata Kindle Books PC:lle ja iPadille | Mikä tahansa eBook Converter


Käytä Kindle-sovellusta aloittaaksesi lukemisen PC- tai Mac-tietokoneeltasi. Tuetut käyttöjärjestelmät: PC: Windows 8 tai Mac: OS x tai uudempi. Huomautus: Jos käyttöjärjestelmääsi ei tueta, käytä Kindle Cloud Readeria. Siirry kohtaan Lataa Kindle Apps. Valitse Lataa PC:lle ja Macille. Kun lataus on valmis, noudata näytön asennusohjeita 14. heinäkuuta  · Saadaksesi kirjat, asenna Kindle PC-/mac-tietokoneelle ja lataa se napsauttamalla kirjan kantta. Tai jos sinulla on Kindle eink -laitteita, rekisteröi se amazon-tilillesi ja ostamasi kirja näkyy kirjastosi alla.5/5 29. heinäkuuta  · Tuotteen kuvaus. Alusta: PC-lataus. Kindle for PC -lukusovellus antaa käyttäjille mahdollisuuden lukea Kindle-kirjoja helppokäyttöisessä käyttöliittymässä. Sinulla on pääsy yli 1,,* kirjaan Kindle Storessa, mukaan lukien bestsellerit ja uudet julkaisut. Amazonin Whispersync-tekniikka synkronoi automaattisesti kauimpana luetun sivusi, kirjanmerkit /5(K)




Lataa kindle-kirjoja tietokoneeseen


Osa 2: Lataa Kindle Books PDF-muodossa verkossa


Tämän tuotteen ostaneet myyjät, valmistajat tai asiakkaat voivat vastata kysymykseesi. Varmista, että lähetät kysymyksen muodossa. Kirjoita kysymys. Kindle for PC -lukusovellus antaa käyttäjille mahdollisuuden lukea Kindle-kirjoja helppokäyttöisessä käyttöliittymässä. Amazonin Whispersync-tekniikka synkronoi automaattisesti kauimpana luetut sivut, kirjanmerkit, muistiinpanot ja korostukset kaikille laitteillesi, joihin on asennettu Kindle-sovellus, sekä kaikissa Kindle-laitteissasi. Tämä tarkoittaa, että voit aloittaa lukemisen yhdellä laitteella ja jatkaa siitä, mihin jäit toisella laitteella. PC:n vähimmäisjärjestelmän vaatimukset: Prosessori: 1 GHz tai nopeampi RAM: 1 Gt Kiintolevy: 42 Mt Näytönohjain: Mikä tahansa Windows-yhteensopiva näytönohjain Tuettu käyttöjärjestelmä: Windows 10, Windows 8, Windows 8. Siirry pääsisältöön. Lisää ostoskoriin. Turvallinen kaupankäynti. Tapahtumasi on turvallinen. Työskentelemme lujasti suojellaksemme turvallisuuttasi ja yksityisyyttäsi.


Maksuturvajärjestelmämme salaa tietosi lähetyksen aikana. Emme jaa luottokorttitietojasi kolmansien osapuolien myyjien kanssa, emmekä myy tietojasi muille. Lue lisää. Kuva ei saatavilla Kuvaa ei ole saatavilla värille:. VIDEOT ° KATSO KUVIA. Kindle PC:lle [Lataa]. Tuotemerkki: Amazon Digital Services Inc. Alusta: Windows 8. Amazon's Choice korostaa korkeasti arvioituja, hyvin hinnoiteltuja tuotteita, jotka ovat heti toimitettavissa. Saatavilla nyt. Toimitetaan Amazonista ja myy se. com Services LLC. Huomautus: Voit käyttää Lataa kindle-kirjoja tietokoneeseen kohde ohjelmistokirjastossasi. Asennuskelpoisten tietokoneiden määrä voi vaihdella. Tekemällä tilauksesi hyväksyt käyttöehtomme. Tätä tuotetta ei palauteta eikä palauteta. Huomautus: Tällä hetkellä tämä tuote on saatavilla vain Yhdysvalloissa sijaitseville asiakkaille. Latauskoko: Latausaika: 8 sekuntia laajakaistalla, 2 tuntia, 15 minuuttia, 18 sekuntia puhelinverkkoyhteydellä.


Näytön alusta: PC-lataus. Mac-lataus. PC lataus. Tehosta ostostasi. Osta kerran, lue kaikkialla. Kirjaudu sisään Amazon-tilillä ja synkronoi Kindle-kirjat kaikkien laitteidesi välillä Lataa kindle-kirjoja tietokoneeseen asennettu Kindle-sovellus ja missä tahansa Kindle-laitteessa, Lataa kindle-kirjoja tietokoneeseen. Hae kirjasta löytääksesi aiheen, hahmon tai osan, jossa haluat käydä. Mukauta lukukokemustasi valitsemalla taustaväri, kirjasinkoko ja lukusarakkeiden lukumäärä. Korosta, tee muistiinpanoja ja lisää kirjanmerkkejä mihin tahansa kirjaan. Etsi sanamääritelmiä ja kuuntele kuinka ne lausutaan. Hanki ilmaisia ​​kirjanäytteitä â???? Lue ensimmäinen luku ilmaiseksi ennen kuin päätät ostaa. Asiakkaat jotka katsoivat tätä tuotetta, katsoivat myös. Sivu 1 / 1 Aloita alusta Sivu 1 / 1. Edellinen sivu. Kindle Androidille. iTunesFusionin ilmainen kokeiluversio [Lataa].


Binary Fortress -ohjelmisto. KINDLE LIBRARY: Poista kirja Kindlestäni helposti. Ruth Happiness. Kindle-versio. Käsittämätön 1. ARX ​​lukee. AtHome-kamera - Etävideovalvonta, kodin turvallisuus, valvonta, IP-kamera. Seuraava sivu. Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös. Manhattanin valmistelu. SQL-harjoitusongelmat: 57 aloitus-, keskitason ja edistyneen tason haastetta, jotka sinun on ratkaistava käyttämällä â???tekemällä oppia????? lähestyä. Sylvia Moestl Vasilik. Kirkkoisät. Case in Point Täydellinen tapaushaastattelun valmistelu. Marc P Cosentino. Opas Project Management Body of Knowledge PMBOK® -opas â???? Seitsemäs painos ja The Standard for Project Management ENGLISH. Projektinhallintainstituutti. Mushoku Tensei: Jobless Reinkarnation Light Novel Vol, Lataa kindle-kirjoja tietokoneeseen. Rifujin ja Magonote. On kysymys?


Pyyntösi suorittamisessa oli ongelma. Yritä hakua myöhemmin uudelleen, Lataa kindle-kirjoja tietokoneeseen. Tuotetiedot ASIN B00UB Julkaisupäivä 29. heinäkuuta, Lataa kindle-kirjoja tietokoneeseen, Asiakkaiden arvostelut 4. Haluatko kertoa meille halvemmasta hinnasta? Katso kysymykset ja vastaukset. Asiakkaiden arvostelut. Miten arvosanat lasketaan? Emme käytä yksinkertaista keskiarvoa yleisen tähtiluokituksen ja prosenttierittelyn laskemiseen tähtien mukaan. Sen sijaan järjestelmämme ottaa huomioon esimerkiksi sen, kuinka tuore arvostelu on ja ostiko arvioija tuotteen Amazonista. Se myös analysoi arvosteluja varmistaakseen luotettavuuden. Arvostelut kuvilla. Katso kaikki asiakaskuvat, Lataa kindle-kirjoja tietokoneeseen. Parhaat arvostelut Uusimmat Parhaat arvostelut. Parhaat arvostelut Yhdysvalloista. Arvostelujen suodattamisessa oli juuri nyt ongelma.


Yritä uudelleen myöhemmin. Lataa kindle-kirjoja tietokoneeseen Display: PC Download Verified Purchase. Tykkäsin lukea kirjoja Surface Prollani, mutta koska ostin uuden ja huomasin, ettei Windows-sovellusta ole enää saatavilla, olen joutunut käyttämään työpöytäsovellusta. Haluan kertoa sinulle suoraan - Kindle-sovellus PC:lle on ehdoton vitsi. Mistä aloittaa? Käyttöliittymä - käyttöliittymä on säälittävä. Tämä tarkoittaa, että voit unohtaa lukemisen pimeässä huoneessa tai ennen nukkumaanmenoa tästä sovelluksesta. Ei ole mitään keinoa tehdä "sivua" - laitan sanan käänteisillä pilkuilla, koska se on enemmän kuin pieni kaistale näytön keskellä - tee mitä tahansa, kuten täytä näyttö, jopa "koko näytön" tilassa, riippumatta siitä, mikä miten suuntaat laitettasi tai mitä vaihtoehtoja kokeilet.


Jopa käyttöliittymän ulkonäkö on sitä mitä voit odottaa kaikkein surkeimmalta ilmaisohjelmalta, kuten joltain, joka on tehty 20 vuotta sitten ja jota on tuskin päivitetty sen jälkeen. Ominaisuudet - et saa mitään heidän mainostamansa ominaisuuksia, ne näyttävät olevan varattu muiden alustojen käyttäjille. Olet onnekas, jos pystyt hallitsemaan puoli sivua tekstiä näyttöä kohden. Sitten puuttuu täydellinen hiiren kakkospainikkeen toiminto, jonka voisi odottaa olevan todella kätevää tällaisessa sovelluksessa. Rehellisesti sanottuna en kuitenkaan muista, milloin viimeksi törmäsin sovellukseen, jossa ei ole lainkaan hiiren kakkospainikkeen toimintoa.


Jopa Muistiossa on hiiren kakkospainikkeella valikko. Saat rajoitetun määrän kirjastossa, mutta ei mitään lukupuolella. Kaiken kaikkiaan - Amazonin pitäisi hävetä ja hämmentää tarjota asiakkailleen jotain niin selvästi hyödytöntä. Kun vertaat sitä Windows 8 Metro -sovellukseen tai mihin tahansa puhelinsovellukseen, se ei yksinkertaisesti vastaa.


Lue lisää




lataa brave selain


Asennuskelpoisten tietokoneiden määrä voi vaihdella. Sain joululahjaksi e-kirjan. Se näyttää pysähtyvän, kun nimikettä ladataan. Yliviivattu hinta on listahinta. Se myös analysoi arvosteluja varmistaakseen luotettavuuden. Se on monipuolinen PDF-katseluohjelma ja Lataa kindle-kirjoja tietokoneeseen laajalla ammattitason ominaisuuksilla, kuten: 1. Rehellisesti sanottuna en kuitenkaan muista, milloin viimeksi törmäsin sovellukseen, jossa ei ole lainkaan hiiren kakkospainikkeen toimintoa.

No comments:

Post a Comment