Friday, July 8, 2022

Hent android sdk

Hent android sdk
Uploader:Pamacado
Dato tilføjet:10.06.2020
Filstørrelse:29.90 Mb
Operativsystemer:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads:36414
Pris:Gratis* [*Gratis registrering påkrævet]





Download Android Studio og SDK-værktøjer | Android udviklere


Download den officielle Android IDE og udviklerværktøjer til at bygge apps til Android-telefoner, tablets, wearables, tv'er og mere. Download Android Studio og SDK-værktøjer | Android Developers Developers Android SDK er et værktøjssæt, der gør det muligt for udviklere at oprette og opdatere forskellige apps til Android-enheder. Det giver mobile softwareudviklere mulighed for manuelt at rette, sende tekst, profil, fejlfinde og opdatere deres egen software inden for den samme platform.6/10 Dec 31,  · SDK-startpakken er ikke et fuldudviklingsmiljø – den inkluderer kun de centrale SDK-værktøjer, som du kan bruge til at downloade resten af ​​SDK-komponenterne (såsom den nyeste Android-platform). Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du hente den seneste version af SDK-startpakken fra SDK-downloadsiden




download android sdk


Vilkår og betingelser


Download android-sdk Android SDK giver dig de API-biblioteker og udviklerværktøjer, der er nødvendige for at bygge, teste og fejlfinde apps til Android. Hvis du er en ny Android-udvikler, anbefaler vi, at du downloader ADT-pakken for hurtigt at begynde at udvikle apps. Det inkluderer de væsentlige Android SDK-komponenter og en version af Eclipse IDE med indbygget ADT Android. Vigtigst af alt er det gratis for alle, der havde brug for værktøjer til at arbejde med Android fra en computer. Selvom, download android sdk, denne har brug for meget af din tålmodighed siden download android sdk kræver et højere sæt færdigheder for at udnytte dets funktioner.


Men er det virkelig din tid værd? Android SDK er et værktøjssæt, der gør det muligt for udviklere at oprette og opdatere forskellige apps til Android-enheder. Det giver mobile softwareudviklere mulighed for manuelt at rette, sende tekst, profil, fejlfinde og opdatere deres egen software inden for den samme platform. Dette værktøjssæt inkluderer en debugger, en emulator, Application Programming Interfaces APIs eksempelprojekter med kildekode samt de nødvendige biblioteker til at bygge Android-apps. Disse værktøjer er platformsuafhængige og er essentielle for at skabe Android-apps, uanset hvilken version du arbejder for. Vigtigst af alt kommer den med en emuleret virtuel enhed, der er fuldt funktionel, der giver dig mulighed for at teste dit arbejde i gang. Nu hvor du har en grundlæggende viden om værktøjssættet, bør du også forstå, at selvom det indeholder næsten alt, hvad du behøver for at oprette og videreudvikle en Android-software, har det stadig brug for støtte fra andre vigtige kommandolinjeværktøjer såsom platformsværktøjer, og Android Emulator, for at du kan komme i gang.


Det fungerer sammen med Build-værktøjer til kryptering, sikkerhed og filstørrelsesformål, download android sdk. Et af værktøjerne inkluderet i denne gruppe er Android Debug Bridge adb. Det kan bruges til at installere en Android app-fil på enhver af dine enheder og giver dig adgang til yderligere shell-værktøjer som bmgr og logcat. Denne emulator er et QEMU-baseret enhedsemuleringsværktøj, der giver dig mulighed for at fejlsøge og teste dine apps i et faktisk Android runtime-miljø, selv uden at bruge fysiske enheder. Kørsel af emulatoren kræver, at du har et systembillede, et ekstra værktøj til dit værktøjssæt. Hver platformversion indeholder de understøttede systembilleder. Du kan downloade disse systembilleder, mens du opretter Android Virtual Devices AVD'er i sin manager. Selvom SDK'et kan bruges til at skrive programmer i kommandoprompten, er den mest almindelige metode ved at bruge en IDE.


Det er her Android Studio kommer ind i billedet, det giver dig mulighed for at kompilere og redigere din kode eller teste din app, før du udgiver den på Google Play. Installation af Android Studio er også den nemmeste måde at få et fungerende sæt værktøjer på din pc. Det vil også holde dine Android SDK-værktøjer opdateret med dets automatiske opdateringer og Android SDK Manager. Dette sæt Android-udviklingsværktøjer er nemme at konfigurere og køre, download android sdk. Hele processen ved at bruge dette værktøjssæt er ikke intuitiv nok for nybegyndere app-udviklere. Der er dog masser af tilgængelig dokumentation og tutorials online, som kan hjælpe dig med at bruge Android SDK. Du kan downloade værktøjssættet gratis. Det er yderst kompatibelt med Windows anbefalet Mac OS X, download android sdk, og Linux, download android sdk. Den første kræver, at du downloader hele Android Studio-filen, som allerede indeholder værktøjssættet og andre Android-udviklingsværktøjer.


Mens den anden er meget mere kompleks end den første. Men ingen grund til at bekymre sig, da trin-for-trin tutorials er tilgængelige online. Der er en masse alternative muligheder, du kan downloade gratis online. Det er en spilmotor og IDE til spiludvikling på tværs af platforme. Det er også brugervenligt, hvilket gør det stærkt anbefalelsesværdigt for alle - enten du er nybegynder eller professionel udvikler. Den kommer med flere funktioner, du nemt kan mestre. I modsætning til Android SDK gør denne IDE din udviklingsproces meget lettere og vil hjælpe dig med at spare en betydelig mængde tid og hovedpine.


Det er i øjeblikket bedst til 2D-spil, men du kan også bruge det til at skabe virtual reality-apps til Daydream, Cardboard og Gear VR. Android SDK giver dig mulighed for at opleve et hurtigt og pålideligt udviklingsmiljø, som helt sikkert vil give dig flere grunde til at arbejde hårdt med dine projekter. På den anden side at have det til download android sdk vil hjælpe dig med at spare en betydelig mængde penge, download android sdk. Brug af det giver dig mulighed for at rette og foretage nødvendige forbedringer til visse Android-apps uden besværet med at vente på, at udviklerne endelig frigiver opdateringerne. Opret komplekse layouts med ConstraintLayout ved at tilføje begrænsninger fra hver visning til andre visninger og retningslinjer. Se derefter dit layout på enhver skærmstørrelse ved at vælge en af ​​forskellige enhedskonfigurationer eller ved blot at ændre størrelsen på forhåndsvisningsvinduet.


Find muligheder for at reducere din Android-appstørrelse ved at inspicere indholdet af din app-APK-fil, selvom den ikke er bygget med Android Studio. Undersøg manifestfilen, ressourcerne og DEX-filerne. Sammenlign to APK'er for at se, hvordan din appstørrelse ændrede sig mellem appversioner. Installer og kør dine apps hurtigere end med en fysisk enhed, og simuler forskellige konfigurationer og funktioner, inklusive ARCore, Googles platform til at bygge augmented reality-oplevelser. Drevet af Gradle giver Android Studios byggesystem dig mulighed for at tilpasse din build til at generere flere byggevarianter til forskellige enheder fra en download android sdk projekt.


De indbyggede profileringsværktøjer giver realtidsstatistik for din apps CPU, hukommelse og netværksaktivitet. Identificer ydeevneflaskehalse ved at registrere metodespor, inspicere heapen og allokeringer og se indgående og udgående netværksnyttelast, download android sdk. For information om anbefalede enheder og specifikationer samt Android Emulator-support, download android sdk, besøg chromeos. Android Sdk Manager Windows 10 Android Sdk Til Windows 10 Android Sdk Et pålideligt værktøjssæt til at skabe download android sdk opdatering af Android-applikationer Du behøver ikke vente på opdateringerne, når du kan gøre det selv, download android sdk.


Android-emulator Denne emulator er et QEMU-baseret enhedsemuleringsværktøj, der giver dig mulighed for at fejlsøge og teste dine apps i et faktisk Android-runtime-miljø, selv uden at bruge fysiske enheder. Hvor kan du køre dette program? Er der et bedre alternativ? Vores tage Android SDK giver dig mulighed for at opleve en hurtig download android sdk pålideligt udviklingsmiljø, som helt sikkert vil give dig flere grunde til at arbejde hårdt med dine projekter. Skal du downloade det? Højere Gratis download tilgængelig Pålidelig og effektiv Android-app-udviklingsværktøjssæt Relativt hurtigt i sammenligning med sine konkurrenter Kan downloades direkte som en del af Android Studio Lavere Ikke for begynderbrugere Svært at mestre Kompleks installationsprocedure Android Studio giver de hurtigste værktøjer til at bygge apps på alle typer af Android-enhed.


Visuel layout editor Opret komplekse layouts med ConstraintLayout ved at tilføje begrænsninger fra hver visning til andre visninger og retningslinjer. APK Analyzer Find muligheder for at reducere din Android-appstørrelse ved at inspicere indholdet af din app-APK-fil, selvom den ikke er bygget med Android Studio. Hurtig emulator Installer og kør dine apps hurtigere end med en fysisk enhed, og simuler forskellige konfigurationer og funktioner, inklusive ARCore, Googles platform til at bygge augmented reality-oplevelser. Fleksibelt byggesystem Drevet af Gradle giver Android Studios byggesystem dig mulighed for at tilpasse din build til at generere flere download android sdk varianter til forskellige enheder fra et enkelt projekt. Realtidsprofiler De indbyggede profileringsværktøjer giver realtidsstatistik for din apps CPU, hukommelse og netværksaktivitet. Tak, fordi du downloadede Android Studio! Hvis du er ny til Android-udvikling, download android sdk, tjek følgende ressourcer for at komme i gang. Byg din første app Begynd at skrive kode i Android Studio ved at følge vejledningen til Byg din første app.


Lær med Udacity Lær Android med interaktiv videotræning på Android Fundamentals Udacity-kurset. Udforsk Android Studio Introducer dig selv til Android Studio UI og dets forskellige værktøjer i Meet Android Studio. Se installationsvejledningen for at få hjælp til at installere Android Studio. Download Android Studio Vilkår og betingelser Android Sdk Manager Windows 10 Dette er Android Software Development Kit Licensaftale 1. Introduktion 1. Licensaftalen udgør en juridisk bindende kontrakt mellem dig og Google i forhold til din brug af SDK'et. Accept af denne licensaftale download android sdk. Du må ikke bruge SDK'et, hvis du ikke accepterer licensaftalen. Hvis du ikke har den nødvendige autoritet, må du ikke acceptere licensaftalen eller bruge SDK'et på vegne af din arbejdsgiver eller anden enhed. SDK-licens fra Google 3. Du er naturligvis fri til at udvikle applikationer til andre platforme, herunder ikke-kompatible implementeringer af Android, forudsat at denne SDK ikke bruges til det formål.


Google forbeholder sig alle rettigheder, der ikke udtrykkeligt er givet dig. Bortset fra i det omfang, det kræves af gældende tredjepartslicenser, må du ikke kopiere undtagen til sikkerhedskopieringsformål modificere, tilpasse, omdistribuere, dekompilere, reverse engineering, adskille, download android sdk, eller oprette afledte værker af SDK'et eller en del af SDK'et. Du accepterer, at Google kan stoppe permanent eller midlertidigt download android sdk SDK'et eller eventuelle funktioner i SDK'et til dig eller til brugere generelt efter Googles eget skøn uden forudgående varsel til dig, download android sdk. Brug af SDK'et af dig 4. Hvis brugerne giver dig brugernavne, adgangskoder eller andre loginoplysninger eller personlige oplysninger, skal du gøre brugerne opmærksomme på, at oplysningerne vil være tilgængelige for din applikation, og du skal give en juridisk passende fortrolighedserklæring og beskyttelse for disse brugere.


Hvis din applikation gemmer personlige eller følsomme oplysninger leveret af brugere, skal den gøre det sikkert. Hvis brugeren giver din applikation Google-kontooplysninger, må din applikation kun bruge disse oplysninger til at få adgang til brugerens Hent android sdk Konto, når og til de begrænsede formål, som brugeren har givet dig tilladelse til at gøre det. Dine udviklerlegitimationsoplysninger 5. Fortrolighed og oplysninger 6. Før nogen af ​​disse oplysninger indsamles, download android sdk, SDK vil give dig besked og søge dit samtykke. Hvis du tilbageholder samtykke, vil oplysningerne ikke blive indsamlet. Tredjepartsapplikationer 7.


Du forstår, at alle data, indhold el download android sdk som du kan få adgang til via sådanne tredjepartsapplikationer, er eneansvaret for den person, som de stammer fra, og at Google ikke er ansvarlig for tab eller skader, som du måtte opleve som følge af brugen eller adgangen download android sdk nogen af ​​disse tredjepartsapplikationer, data, indhold, download android sdk, eller ressourcer. Du må ikke ændre, leje, lease, udlåne, sælge, distribuere eller skabe afledte værker baseret på disse data, indhold eller ressourcer, hverken helt eller delvist, medmindre du specifikt har fået tilladelse hertil af de relevante ejere. I så fald påvirker Licensaftalen ikke dit juridiske forhold til disse tredjeparter. Brug af Android API'er 8, download android sdk. Din brug af en sådan API kan være underlagt yderligere servicevilkår.


Du må ikke ændre, leje, lease, udlåne, sælge, distribuere eller skabe afledte værker baseret på disse data hverken helt eller delvist, medmindre det er tilladt i de relevante servicevilkår. Ved at klikke for at acceptere accepterer du hermed vilkårene i databehandlingstillægget for produkter, hvor Google er databehandler. Opsigelse af denne licensaftale 9.


Læs mere




melee iso download


AutoHotKey Spar tid. Men ingen grund til at bekymre sig, da trin-for-trin tutorials er tilgængelige online. Microsoft Visual Studio. gz MiB ded5daca4a8ff76e5a5fd0ebaaf88fb Chrome OS android-studio Kopier først zip-filen og udpak den zip-fil i dit system, efter udpakning oprettes mappen med samme navn, download android sdk.

No comments:

Post a Comment