Thursday, May 5, 2022

Ladda ner appen Kindle

Ladda ner appen Kindle
Uppladdare:Lseawell
Datum tillagt:29.07.2020
Filstorlek:31.66 Mb
Operativsystem:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Nedladdningar:29231
Pris:Gratis* [*Gratis registrering krävs]





Gratis Kindle-läsappar för iOS, Android, Mac och PC


Jan 05,  · Ladda ner den här appen från Microsoft Store för Windows 10 Mobile, Windows Phone , Windows Phone 8. Se skärmdumpar, läs de senaste kundrecensionerna och jämför betyg för Amazon Kindle Förvandla din telefon eller surfplatta till en bok med de kostnadsfria Kindle-apparna för iOS, Android, Mac och PC. Läs när som helst, var som helst på din telefon, surfplatta eller dator. Gå bortom papper med uppslukande, inbyggda funktioner 10 januari  · Amazon har erbjudit två olika men lika bekväma alternativ för att läsa dina Kindle-böcker från din dators komfort: Appen Kindle för PC är gratis programvara som du laddar ner och installerar på din dator. dator som alla andra program, så att du kan använda ditt Amazon-konto för att synkronisera dina böcker på vilken enhet som helst med den här appen installerad (eller på en




nedladdning av kindle-appen


Läs e-böcker och tidskrifter


Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som köpt den här produkten. Se till att du postar i form av en fråga. Ange en fråga. Läsappen Kindle för PC ger användarna möjlighet att läsa Kindle-böcker på ett lättanvänt gränssnitt. Amazons Whispersync-teknik synkroniserar automatiskt din längst lästa sida, bokmärken, nedladdning av kindle-appen, anteckningar och höjdpunkter på alla dina enheter som har Kindle-appen installerad och på alla Kindle-enheter. Det betyder att du kan börja läsa på en enhet och fortsätta där du slutade på en annan enhet.


Minimisystemkrav för PC: Processor: 1 GHz eller snabbare RAM: 1 GB Hårddisk: 42 MB Videokort: Alla Windows-kompatibla grafikkort som stöds OS: Windows 10, Windows 8, Windows 8. Hoppa till huvudinnehållet, nedladdning av kindle-appen. Lägg till i kundvagn. Säker transaktion. Din transaktion är säker. Vi arbetar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt betalningssäkerhetssystem krypterar din information under överföringen, nedladdning av kindle-appen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra. Läs mer. Bild ej tillgänglig Bild ej tillgänglig för färg:.


VIDEOS ° SE BILDER. Kindle för PC [Ladda ner]. Märke: Amazon Digital Services Inc. Plattform: Windows 8. Amazon's Choice lyfter fram högt rankade, prisvärda produkter som är tillgängliga för leverans omedelbart. Tillgänglig nu. Skickas från och säljs av Amazon. com Services LLC. Obs: Du kan komma åt detta objekt i din programvara Ladda ner appen Kindle. Antalet datorer som kan installeras kan variera. Genom att göra din beställning godkänner du våra användarvillkor, nedladdning av kindle-appen. Denna produkt kan inte returneras och inte återbetalas. Obs: För närvarande är den här artikeln endast tillgänglig för kunder i USA. Nedladdningsstorlek: Nedladdningstid: 8 sekunder på bredband, 2 timmar, 15 minuter, 18 sekunder vid uppringning.


Plattform för skärm: PC-nedladdning. Mac nedladdning. Ladda ner PC. Förbättra ditt köp. Köp en gång, läs överallt. Logga in med ett Amazon-konto och synkronisera Kindle-böcker på alla dina enheter som har Kindle-appen installerad och över alla Kindle-enheter. Sök i boken för att hitta ett ämne, karaktär eller avsnitt som du vill besöka. Anpassa din läsupplevelse genom att välja bakgrundsfärg, teckenstorlek och antal läskolumner. Markera, ta anteckningar och lägg till bokmärken i valfri bok. Slå upp orddefinitioner och lyssna på hur de uttalas. Få gratis bokprover â???? läs det första kapitlet gratis innan du bestämmer dig för att köpa. Kunsumenter som tittade på denna vara tittade också på. Sida nedladdning av kindle-appen av 1 Börja om Sida 1 av 1. Föregående sida. Kindle för Android. iTunesFusion gratis testversion [Ladda ner].


Binär fästning Ladda ner appen Kindle. KINDLE LIBRARY: Ta bort en bok från Ladda ner appen Kindle Kindle på ett enkelt sätt. Ruth Lycka. Kindle Edition. Undupe 1. ARX ​​läser. AtHome Camera - Fjärrvideoövervakning, hemsäkerhet, övervakning, IP-kamera. Nästa sida. Kunder som köpt denna vara har också köpt. Manhattan Prep. SQL-övningsproblem: 57 start-, medel- och avancerade utmaningar för dig att lösa med hjälp av en "lära genom att göra"???? närma sig. Sylvia Moestl Vasilik. Kyrkofäderna. Case in Point Komplett ärendeintervjuförberedelse. Marc P Cosentino. En guide till Project Management Body of Knowledge PMBOK® Guide â???? Sjunde upplagan och standarden för projektledning SVENSKA. Project Management Institute.


Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation Light Novel Vol, nedladdning av kindle-appen. Rifujin na Magonote. Har en fråga? Det gick inte att slutföra din begäran. Försök att söka igen senare. Produktinformation ASIN B00UB Releasedatum Ladda ner appen Kindle 29, Kundrecensioner 4. Vill du tipsa oss om ett lägre pris? Se frågor och svar. Recensioner. Hur beräknas betyg? För att beräkna det totala betyget och procentuell uppdelning efter stjärna använder vi inte ett enkelt medelvärde. Istället tar vårt system hänsyn till saker som hur nyligen en recension är och om granskaren köpte varan på Amazon. Den analyserar också recensioner för att verifiera tillförlitligheten, nedladdning av kindle-appen. Recensioner med bilder. Se alla kundbilder. Topp recensioner Senaste Topp recensioner. Topprecensioner från USA. Det uppstod ett problem med att filtrera recensioner just nu.


Snälla du nedladdning av kindle-appen igen senare, nedladdning av kindle-appen. Plattform för skärm: PC Download Verified Purchase, nedladdning av kindle-appen. Jag brukade älska att läsa böcker på min Surface Pro men sedan jag köpte en ny och fick reda på att det inte längre finns en Windows-app tillgänglig har jag tvingats använda skrivbordsapplikationen. Låt mig berätta rakt ut - Kindle-applikationen för PC är ett absolut skämt. Var ska man börja? Gränssnittsgränssnittet - gränssnittet är patetiskt. Det betyder att du kan glömma att läsa i ett mörkt rum eller innan du lägger dig från denna applikation. Det finns inget sätt att göra "sidan" - jag sätter ordet med inverterade kommatecken eftersom det är mer som en liten remsa längs mitten av skärmen - gör något som att fylla skärmen, även i "helskärmsläge", oavsett vilket hur du orienterar din enhet eller vilka alternativ du försöker. Till och med hur användargränssnittet ser ut är vad du kan förvänta dig av det allra dåligaste gratisprogrammet, som något som gjordes för 20 år sedan och som knappt har uppdaterats sedan.


Funktioner – du får inga av funktionerna de annonserar om, de verkar vara reserverade för användare av andra plattformar. Du kommer att ha tur om du kan hantera en halv sida text per skärm. Sedan finns det den totala avsaknaden av högerklicksfunktionalitet, som du kan förvänta dig kan vara väldigt praktisk i en applikation som denna. Ärligt talat kan jag dock inte komma på när jag senast stötte på ett program utan högerklicksfunktion alls. Även Notepad har en högerklicksmeny. Du får en begränsad sådan i Biblioteket men inget alls på lässidan. Sammantaget – Amazon borde skämmas och skämmas över att erbjuda något så uppenbart värdelöst till sina kunder.


När du jämför den med Windows 8 Metro-appen eller vilken telefonapp som helst, håller den helt enkelt inte måttet.


Läs mer




Wii-spel gratis nedladdning


Det är som att det måste påminnas om att det har ett jobb att göra. Besök hemsida. Hoppa till huvudinnehållet. Håll dig informerad om specialerbjudanden, de senaste produkterna, nedladdning av kindle-appen, evenemang och mer från Microsoft Store. Välj mellan över sex miljoner Ladda ner appen Kindle böcker inklusive de med Audible narrationmagaziner, ljudböcker och serier och börja läsa på några sekunder. Sök Bilder Kartor Spela YouTube Nyheter Gmail Drive Mer Kalender Översätt Mobil Böcker Shopping Blogger Ekonomi Foton Videor Dokument. Undupe 1.

No comments:

Post a Comment