Tuesday, April 26, 2022

Ücretsiz müzik uygulamasını indirin

Ücretsiz müzik uygulamasını indirin
Yükleyici:Sharetoronto
Ekleme Tarihi:10.10.2019
Dosya boyutu:78.16 Mb
İşletim sistemleri:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
İndirilenler:48502
Fiyat:Ücretsiz* [*Ücretsiz Kayıt Gerekli]





Windows PC ve Mac için Shazam: Ücretsiz İndir () | blogcu.com


Windows 10, Windows , Windows Phone , Windows 10 Team (Surface Hub), HoloLens için bu uygulamayı Microsoft Store'dan indirin. Ekran görüntülerine bakın, en son müşteri incelemelerini okuyun ve Sınırsız Ücretsiz Müzik İndirici Şubat 06,  · MacOS için İndir - sunucu 1 --> Ücretsiz için derecelendirmeleri karşılaştırın. En son sürümü indirin. Shazam'ı indirin ve yükleyin. PC için İndir İndirmek güvenli midir?? Evet. Uygulamayı indirmek ve yüklemek yüzde (%) güvenlidir. Bu, müzik tanımlamada telefon uygulaması kadar iyi olan harika bir küçük menü çubuğu uygulamasıdır, ancak herhangi bir senkronizasyona sahip olmadığı gerçeği OKmusi, reklamsız, virüssüz ve MP3 müzik indirmek için % ücretsiz bir müzik indiricisidir. Bu sadece bir çevrimiçi müzik indirici değil, aynı zamanda android için en iyi ücretsiz müzik indirici uygulamasıdır ve hem anahtar kelimeleri hem de URL müzik indirmeyi destekler




ücretsiz müzik uygulamasını indir


En son sürümü indirin


Dünyanızı sizi tanımlayan şarkılar, albümler ve sanatçılarla doldurun, ücretsiz müzik uygulamasını indir. Tanıdığınız ve sevdiğiniz sanatçılardan milyonlarca parçaya, küratörlüğünde çalma listelerine ve orijinal içeriğe sınırsız erişim elde edin. Dolby Atmos özellikli Uzamsal Ses ile Kayıpsız Sesi deneyimleyin ve etrafınızdaki sesleri duyun. Yeni aboneler 3 ay ücretsiz. Kullanılabilirlik ve özellikler ülkeye veya bölgeye göre değişebilir. Deneme süresi sona erdikten sonra otomatik yenileme planlayın. Apple Watch Özellikleri: Doğrudan Müzik uygulamasında radyo istasyonlarını dinleyin. Karalama ve dikte kullanarak müzik arayın. Favori çalma listenizi, albümlerinizi ve şarkılarınızı tercihinize göre doğrudan bileğinizden sıralayın, ücretsiz müzik uygulamasını indir. Bunu okumak için zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz ve eğer geliştiriciyseniz lütfen bana bu sorunları nasıl çözeceğimi söyleyin, ayrıca herhangi bir yazım hatası varsa çok üzgünüm EDIT: Uygulamayı sildim ve yeniden yükledim ve yine aynı sorun.


çok mutlu değil. EDIT 2: bütün ailem aynı sorunu yaşıyor, çok mutlu değilim ve ailemin geri kalanı da değil. bu ücretsiz müzik uygulamasını indir gerçekten harikalar! Fakat, ücretsiz müzik uygulamasını indir, deneyimi mahveden birkaç şey var. Bu kesinlikle iCloud Müzik Kitaplığı ile ilgili üzerinde çalışılması gereken bir hatadır. Ve son olarak, keşke şarkıları çalma listemden çıkarmadan da kitaplığımdan silebilseydim. İyi müzik önerileri, ancak uygulamanın kendisinin biraz çalışması gerekiyor. İsteyebileceğiniz tüm müziğe, şık bir tasarıma ve temel özelliklere sahip, ancak yine de Apple Music'in temel bir müzik çalar için kutuları işaretlediği hissi var. Onu rakiplerinden ayıran gerçek bir öne çıkan özellik yok. Onu her gün kullanmak, onu ikinci sırada tutan göze batan kusurları görmek kolaydır, ücretsiz müzik uygulamasını indir.


Rakipler ve Mac müzik uygulaması tarafından sunulma şekli, sırada bir çalma ve daha sonra bir çalma var ve her ikisi de çalma listesinin geri kalanından önce çalınıyor, bu özelliği kullanmanın ideal yolu. Dolby Atmos ayrıca aşırı derecede abartılı ve çoğunlukla şarkıların büyük çoğunluğunu iyileştirmeyen bir hile. Başlangıçta bu şekilde karıştırıldıkları için stereoda daha iyi ses veriyorlar. Belki gelecekte Amos'ta şarkılar gerçekten karıştırıldığında bu değişecektir, ancak şimdilik bu özellik benim için kapalı kalıyor. Apple Music'in gerçek değeri, iOS ile entegrasyonudur. TL; DR: Apple Music çoğunlukla kutuları işaretler.


Öne çıkan özelliklerin başlangıçları var, ancak uygulamanın çoğu cansız. Aşağıdaki veriler toplanabilir ve kimliğinizle ilişkilendirilebilir:. Aşağıdaki veriler toplanabilir ancak kimliğinizle bağlantılı değildir:. Gizlilik uygulamaları, örneğin kullandığınız özelliklere veya yaşınıza göre değişiklik gösterebilir. Daha fazla bilgi edin. İngilizce, Arapça, Katalanca, Hırvatça, Çekçe, Danca, Felemenkçe, Fince, Fransızca, Almanca, Yunanca, İbranice, Hintçe, Macarca, Endonezyaca, İtalyanca, Japonca, Korece, Malayca, Norveççe Bokmål, Lehçe, Portekizce, Rumence, Rusça, Basitleştirilmiş Çince, Slovakça, İspanyolca, İsveççe, Tayca, Geleneksel Çince, Türkçe, Ukraynaca, Vietnamca. Aile Paylaşımı kurulduğunda, bu uygulamayı en fazla altı aile üyesi kullanabilir. App Store Önizlemesi. Ekran görüntüleri iPhone iPad Apple Watch. Açıklama Dünyanızı doldurun ücretsiz müzik uygulamasını indir sizi tanımlayan şarkılar, albümler ve sanatçılar.


Oylar ve görüşler. Uygulama Gizliliği. Bilgi Satıcı Apple Inc. Kategori Müzik. Uyumluluk iPhone iOS gerektirir iPad gerektirir iPadOS gerektirir iPod touch gerektirir iOS Dilleri İngilizce, Arapça, Katalanca, Hırvatça, Çekçe, Danca, Felemenkçe, Fince, Fransızca, Almanca, Yunanca, İbranice, Hintçe, Macarca, Endonezyaca, İtalyanca, Japonca, Korece, Malayca, Norveççe Bokmål, Lehçe, Portekizce, Rumence, Rusça, Basitleştirilmiş Çince, Slovakça, İspanyolca, İsveççe, Tayca, Geleneksel Çince, Türkçe, Ukraynaca, Vietnamca. Telif hakkı © Apple Inc. Her hakkı saklıdır. Fiyat Ücretsiz. Uygulama Desteği Gizlilik Politikası. Aile Paylaşımı ile Aile Paylaşımı ücretsiz müzik uygulamasını indir altı aileye kadar ücretsiz müzik uygulamasını indir bu uygulamayı kullanabilir. Öne Çıkanlar. DERİN DALIŞ. Rock Yapan Apple Müzik İpuçları. Bu Geliştiriciden Daha Fazlası.


Apple Desteği. iTunes Uzaktan Kumandası. Elma Kitapları.


Daha fazla oku




minecraft dış görünüm indirmeleri


Freelegal, iPhone veya iPad için ücretsiz müzik indirme işlemlerini gerçekleştirebilen ve yerel kitaplığınız aracılığıyla size 7 milyondan fazla farklı MP3 şarkısı sağlayan ücretsiz bir müzik indirme uygulamasıdır. Google Play Müzik Uygulamasını Alın. Arama kutusu, favori şarkılarınızı türe, albümlere, sanatçılara göre bulmanızı sağlar, ücretsiz müzik uygulamasını indir, ve ruh halleri. Bir şarkıyı beğendiyseniz ve saklamak istiyorsanız ücretsiz müzik uygulamasını indir daha sonra kullanmak üzere cihazınızın deposunda, Tunee Music Downloader ile kolayca indirebilirsiniz. Haberler Video Fotoğrafçılık Verimlilik Referans GrafiklerTasarım Sosyal ağlar Spor Seyahat. Belgeleri yükledikten sonra açın.

No comments:

Post a Comment