Monday, March 14, 2022

Windows 10 1903 güncellemesi indir

Windows 10 1903 güncellemesi indir
Yükleyici:Moisej-Aron
Ekleme Tarihi:03.02.2019
Dosya boyutu:78.17 Mb
İşletim sistemleri:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
İndirilenler:35887
Fiyat:Ücretsiz* [*Ücretsiz Kayıt Gerekli]





Sürümü Yüklemek için Windows 10 Güncelleme Yardımcısı'nı İndirin


Windows 10 ISO dosyasını Toplu Lisanslama Hizmet Merkezi'nden veya buradan indirin. Yama deposu konumuna gidin: Desktop Central'da yama deposu konumunu bulmak için Yama Yönetimi-> İndirilen Yamalar -> Ayarlar -> Yama Deposu Konumu seçeneğine gidin, Ocak 30,  · Otomatik güncelleme aşağıdaki mesajı gösteriyorsa, Windows'u yüklemeniz gerekir 10 manuel olarak güncelleme. Windows 10 Güncelleme Yardımcısı sayfasını açın (yeni bir tarayıcı sekmesinde açılır). Bağlantı şu şekilde görünür (yazarken olduğu gibi) Ardından Şimdi güncelle'yi tıklayın (önceki resimde vurgulanmıştır) 26 Aralık,  · Yönetim Şablonlarını İndirin .admx) Windows 10 Mayıs Güncelleştirmesi () v Resmi Microsoft İndirme Merkezi'nden. Windows 10, sürüm ve sonrası. Güvenlik Güncellemeleri. xbased Sistemler için Windows 10 Sürümü için Toplu Güncelleştirme (KB) Windows 10, sürüm ve üstü




Windows 10 1903 güncellemesi indir


Bu güncellemedeki bilinen sorunlar


oluşturmak için bu adımları izleyin Windows 10 1903 güncellemesi indir yeni bir kopya yüklemek için kullanabileceğiniz ortam USB flash sürücü veya DVD Windows 10 1903 güncellemesi indir Windows 10, temiz bir yükleme gerçekleştirin veya Windows'u yeniden yükleyin Windows 10 sürümünü El ile Yükleyin Güncellenebilir. Mevcut Windows 10 sürümünüzü Mayıs Güncellemesine yükseltmek için Windows 10 indirme sayfasına gidin. Windows 10 ücretsiz indirme, windows 10 version iso, windows 10 versioniso dosyasını indir, win 10 pro indir, windows10 indir, ücretsiz windows 10 aktivasyon iso, Windows 10'umda 10 iso AVG kazan Bilgisayarımda windows pilini denedim, ama hala bazı yazıcılarda ikamet ediyorum, bu yüzden ortalamaya geri döndüm ve daha güvenli bir şekilde bantladım. Office veya önceki bir sürümüne sahipseniz ve temiz bir Windows 10 yüklemesi gerçekleştirmeyi seçerseniz, Office ürün anahtarınızı bulmanız gerekir, Windows 10 1903 güncellemesi indir.


Ürün anahtarınızı bulmayla ilgili ipuçları için Office ürün anahtarınızı bulun veya Office programınızın ürün anahtarını girin seçeneğini işaretleyin. Windows için dil, sürüm ve mimari bitini veya bitini seçin Windows 10'u yükleme adımlarını tamamladıktan sonra, lütfen gerekli tüm aygıt sürücülerinin kurulu olduğundan emin olun. Not: Surface aygıtlarının sürücüleri, Surface için sürücüleri ve bellenimi indirme sayfasında bulunabilir. İçeriğe atla. Aramak:. Windows 10 Güncelleme Yardımcısı İndir Windows 10'u Microsoft Ücretsiz'den İndirin Aracı indirmeden önce şunlara sahip olduğunuzdan emin olun: Windows 10 Güncelleme Yardımcısı İndir Bir internet bağlantısı internet servis sağlayıcı ücretleri geçerli olabilir.


İndirmek için bir bilgisayarda, USB'de veya harici sürücüde yeterli veri depolama alanı. Medya oluşturmak istiyorsanız en az 8 GB alana sahip boş bir USB flash sürücü veya boş DVD ve DVD yazıcı. Üzerindeki herhangi bir içerik silineceği için boş bir USB veya boş DVD kullanmanızı öneririz. Bir ISO dosyasından DVD yazarken, disk görüntü dosyasının çok büyük olduğu söylenirse, Çift Katmanlı DL DVD Ortamı kullanmanız gerekecektir. Windows bit veya bit işlemci CPU'yu kurmak istediğiniz bilgisayarda birkaç şeyi kontrol edin. Bunu PC'nizde kontrol etmek için Windows 10 1903 güncellemesi indir Bilgisayar ayarlarında bilgisayar bilgisi veya Denetim Masası'nda Sistem ve Sistem türünü arayın.


Sistem gereksinimleri. Bilgisayarın Windows sistem gereksinimlerini karşıladığından emin olun Güncellenmiş sürücüler ve donanım uyumluluğu hakkında ek bilgi için bilgisayar üreticisinin web sitesine gitmenizi de öneririz. Windows'ta Dil, Windows 10 1903 güncellemesi indir. Windows'u yüklerken aynı dili seçmeniz gerekecek Şu anda hangi dili kullanmakta olduğunuzu görmek için, Bilgisayar ayarlarında Zaman ve dil'e veya Denetim Masası'nda Bölge'ye gidin. Windows 10 1903 güncellemesi indir Windows'un. Ayrıca Windows'un aynı sürümünü seçmelisiniz. Şu anda hangi sürümü çalıştırdığınızı kontrol etmek için, Bilgisayar ayarlarında Bilgisayar bilgileri'ne veya Denetim Masası'nda Sistem'e gidin ve Windows sürümünü arayın. Daha fazla bilgi için, Windows 10 1903 güncellemesi indir, Toplu Lisanslama Hizmet Merkezine gidin, Windows 10 1903 güncellemesi indir. Microsoft Office ürünleri.


Office içeren yeni bir cihaz satın aldıysanızWindows'a yükseltmeden önce Office'i yüklemenizi öneririz. Office kopyanızı kullanmak için lütfen Office Home, Personal veya University'yi bilgisayarınıza indirme ve yükleme bölümüne bakın. Daha fazla bilgi için, Office içeren yeni cihazlarda Windows 10'a nasıl yükseltilir konusuna bakın Yükleme medyası oluşturmak için aracı kullanma: Aracı şimdi indir'i ve Çalıştır'ı seçin. Bu aracı çalıştırmak için yönetici olmanız gerekir. Lisans koşullarını kabul ediyorsanız Kabul Et'i seçin. Ne yapmak istiyorsun? sayfasında, Başka bir bilgisayar için yükleme medyası oluştur'u ve ardından İleri'yi seçin. En azından boş bir USB flash sürücü takın Windows 10 1903 güncellemesi indir boşluk.


Flash sürücüdeki herhangi bir içerik silinecek. ISO dosyası. DVD oluşturmak için kullanabileceğiniz bir ISO dosyasını PC'nize kaydedin. Dosya indirildikten sonra dosyanın kaydedildiği konuma gidebilir veya DVD yazıcıyı aç'ı seçebilir ve dosyayı DVD'ye yazmak için talimatları takip edebilirsiniz. ISO dosyası kullanma hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki Windows 10'u yüklemek için ISO dosyasını kullanmaya yönelik ek yöntemler bölümüne bakın. Kurulum medyası oluşturulduktan sonra kullanmak için aşağıdaki adımları izleyin. 23 Kasım, ManageEngine Patch Manager Plus ile Windows 10 sürüm özellik güncellemesini yükleyin.


Patch Manager'ı kullanarak Windows 10 özellik paketlerini nasıl dağıtacağınızı öğrenin. Windows 10, sürüm Not Bu sürüm, Janu'da yayımlanan Microsoft HoloLens OS Build için güncellemeleri de içerir. Güncelleştirmeyi yüklemeye çalışırken sorunlar yaşayarak Windows 10 Update'i yüklerken sorunlarla karşılaşıyorsanız. Ücretsiz İndirin, Windows 10 1903 güncellemesi indir. Google Chrome İndir PC Xp.


Daha fazla oku




pc için wechat indir


Bağlantı açıldığında, Şimdi güncelle'yi tıklayın. Daha fazla bilgi için, Office içeren yeni cihazlarda Windows 10'a nasıl yükseltilir bölümünü inceleyin. Ancak, Windows cihazı veya bilgisayarı Microsoft sunucularından resmi Windows Update'i almayı inatla reddeden talihsiz kişilerden biriyseniz, Windows 10 1903 güncellemesi indir, o zaman üzülmeyin, aşağıdaki çözümü deneyebilirsiniz - Windows 10 Güncelleme Yardımcısı. Ücretsiz İndirin. Yamaları reddetme bölümünde özellik paketi güncellemelerini reddetmediğinizden emin olun. İpucu: Tüm dosyalarınız güvende ve tüm yükseltme işlemi sırasında bıraktığınız yerde olacaktır.

No comments:

Post a Comment