Wednesday, March 16, 2022

Stiahnite si jarnú aktualizáciu Windows 10 Creator

Stiahnite si jarnú aktualizáciu Windows 10 Creator
Používateľ, ktorý odovzdal:Antones
Dátum pridania:20.06.2016
Veľkosť súboru:4.23 Mb
Operačné systémy:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
K stiahnutiu:22343
Cena:Zadarmo* [*Vyžaduje sa bezplatná registrácia]





Ako stiahnuť aktualizáciu Windows 10 Spring Creators skôr ako ktokoľvek iný?


Krok 1 – Spoločnosť Microsoft poskytuje nástroj Update Assistant na rýchle sledovanie najnovších aktualizácií pre systém Windows. Stiahnite si tento nástroj odtiaľto. Krok 2 – Dvojitým kliknutím na stiahnutý súbor naskenujte zariadenie a skontrolujte najnovšie aktualizácie. Krok 3 – Windows stiahne aktualizáciu Windows 10 Spring Creators Update na pozadí a nainštaluje ju, keď bude pripravená. Pozrite si Kumulatívna aktualizácia pre Windows 10 Spring Creators Update by mala byť zverejnená krátko po uvedení na trh a obsahuje opravy, ktoré spoločnosť Microsoft vyvinula od apríla 09,  · Bitové a bitové verzie jarnej aktualizácie Windowsu 10 sú dostupné vo forme ESD (elektronické stiahnutie softvéru) súbory. Súbor ESD obsahuje rôzne vydania Spring Creators Occupation: Editor




Stiahnite si jarnú aktualizáciu tvorcov systému windows 10


Najnovšie na Fossbytes


Možno netrpezlivo čakáte, kým sa vám do rúk dostane nadchádzajúca aktualizácia Spring Creators Update pre Windows No, môže to byť prípad väčšiny používateľov Windowsu. Tak, ako to získate? Program Windows Insider je určený pre beta testerov a vývojárov, ktorí môžu nahlásiť chyby v ukážkových zostavách a uistiť sa, že ich aplikácie sú kompatibilné s najnovšou verziou systému Windows Stiahnite si jarnú aktualizáciu Windows 10 Creator Začnite a pokračujte podľa krokov. Po registrácii konta Microsoft vyberte možnosť Len opravy, aplikácie a ovládače. Podľa najnovšieho oznámenia Dony Sarkarovej bola zostava Windowsu 10 predložená zasvätencom Release Preview. Môžete si tiež zvoliť Aktívny vývoj systému Windows a Fast ring, aby ste získali všetky aktualizácie čo najskôr vo forme ukážkových verzií. Ak chcete získať stabilnejšie zostavy ukážok, vyberte možnosť Pomalé zvonenie. Stiahnite si jarnú aktualizáciu Windows 10 Creator často narážajú na problémy a používatelia môžu dokonca prísť o svoje dáta, Stiahnite si jarnú aktualizáciu tvorcov systému windows 10.


Pred pokračovaním ho teda možno nebudete chcieť povoliť na svojom hlavnom počítači alebo zálohovať údaje. Bitové a bitové verzie jarnej aktualizácie systému Windows 10 sú dostupné vo forme súborov na stiahnutie elektronického softvéru ESD. Súbor ESD obsahuje rôzne vydania aktualizácie Spring Creators Update, ktoré si môžete nainštalovať do počítača. Stránka Pastebin obsahuje odkazy na stiahnutie pre bitové priame, anglická verzia a bitová priama, anglická americká verzia. Navštívte stránku pre ďalšie jazyky a obchodné vydania. Teraz postupujte podľa krokov uvedených nižšie:. Môžete vytvoriť bootovacie USB a nainštalovať ho do počítača alebo nahrať na virtuálny počítač. Takže takto si môžete stiahnuť Spring Creators Update skôr ako ktokoľvek iný.


Bolo by však lepšie, keby ste mohli počkať, kým Microsoft oficiálne vydá aktualizáciu. Dokonca aj po spustení mnohí používatelia radšej chvíľu počkajú, pretože stabilná aktualizácia Windows 10 prináša problémy aj pre niektoré zariadenia. Na Creator Update som musel čakať asi päť mesiacov. Po oficiálnom uvedení aktualizácie spoločnosť Microsoft aktualizuje webovú stránku na stiahnutie pomocou odkazov a nástroja Media Creation Tool pre aktualizáciu Spring Creators Update. Stránku môžete navštíviť pomocou tohto odkazu a stiahnuť si aktualizáciu. Preskočiť na obsah. Novinky vysvetlené Geek Gaming Streaming Ako na začiatok X Tools Menu. Facebook Twitter Instagram. Ako. Ako stiahnuť aktualizáciu Windows 10 Spring Creators skôr ako ktokoľvek iný? Aditya Tiwari 9. apríla, Zdieľať na twitteri Tweet. Zdieľať na facebooku Zdieľať. Zdieľajte na WhatsApp WhatsApp. Aditya Tiwari Aditya sa rád venuje témam týkajúcim sa Microsoftu, Windows 10, Apple Watch a zaujímavým gadgetom.


Keď však nepracuje, môžete ho nájsť prezerať si náhodné videá na YouTube, keď premárnil hodinu na Netflixe a snažil sa nájsť dobrú reláciu. Obráťte sa na [email protected]. Populárne príbehy. Môžete získať nový smartfón zadarmo, ak vlastníte Realme 8s. Elizabeth Holmes, generálna riaditeľka spoločnosti Theranos Stiahnite si jarnú aktualizáciu Windows 10 Creator Vinný za podvádzanie investorov. Viac od Fossbytes. Najnovšie na Fossbytes, Stiahnite si jarnú aktualizáciu tvorcov systému windows 10. Toto sú najlepšie aplikácie na prispôsobenie vzhľadu systému Windows 11. O nás Zásady ochrany osobných údajov Zásady používania súborov cookie. Kontaktujte nás Náš tím Spolupracujte s nami. Naučte sa niečo nové ešte dnes. Fossbytes Media Pvt Ltd ©


Čítaj viac




stiahnite si vzdelávanie pre windows 10


20. december, Top 5 Android Bangla Dictionary Apps Free Download 24. december, zanechať odpoveď Zrušiť odpoveď Komentár. Kontaktujte nás Náš tím Spolupracujte s nami. Windows 10 Redstone 4 RTM Build ISO obrazy tretej strany sú teraz k dispozícii. Nainštalujte verziu systému Windows 10 prostredníctvom služby Windows Update.

No comments:

Post a Comment