Friday, January 28, 2022

Stáhněte si lightroom zdarma

Stáhněte si lightroom zdarma
Nahrál:Bradolson
Datum přidáno:20.03.2018
Velikost souboru:18.56 Mb
Operační systémy:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Stahování:21251
Cena:Zdarma* [*Vyžadována bezplatná registrace]





Získejte Adobe Lightroom – Microsoft Store


Lightroom na webu je online nástroj, který vám umožňuje upravovat, ořezávat, upravovat a používat přednastavení vašich fotografií. Vyzkoušet! * Placené předplatné po 7denní bezplatné zkušební verzi.* Lightroom nabízí kreativní sílu Adobe Photoshopu vytvořeného speciálně pro fotografické nadšence. Lightroom je kompletní fotografická služba pro úpravy, organizování a sdílení fotografií na jakémkoli zařízení – mobilu, počítači i webu. Kromě toho pokračujte ve své fotografické cestě učením se v aplikaci a inspirací od profesionálních fotografů s podrobnými kroky Adobe Photoshop Lightroom je bezplatný, výkonný editor fotografií a aplikace pro fotoaparát, která vám umožňuje pořizovat a upravovat úžasné snímky. Lightroom nabízí snadno použitelné nástroje pro úpravy, jako jsou posuvníky pro retušování fotografií a transformativní předvolby pro rychlé použití jedinečných úprav, které vaši fotografii oživí, ať jste kdekoli




Stáhněte si zdarma lightroom


Sdílet a podporovat


Hledat Obrázky Mapy Přehrát YouTube Zprávy Gmail Disk Více Kalendář Překladač Mobilní knihy Nakupování Blogger Finance Fotografie Videa Dokumenty. Možnosti účtu Přihlaste se, Stáhněte si zdarma lightroom. Účet Platební metody Moje předplatná Uplatnit Koupit dárkovou kartu Můj seznam přání Moje aktivita Play Průvodce pro rodiče. Nejlepší žebříčky. Nové verze. Výběr redakce. Adobe Fotografie, Stáhněte si zdarma lightroom. Přidat do seznamu přání. Adobe Photoshop Lightroom je bezplatný, výkonný editor fotografií a aplikace pro fotoaparát, která zdokonaluje vaše fotografování a pomáhá vám zachytit a upravit úžasné snímky. Snadné nástroje pro úpravu obrázků, jako jsou posuvníky a filtry Stáhněte si zdarma lightroom zjednodušit úpravu fotografií. Retušujte fotografie v plném rozlišení, aplikujte fotografické filtry nebo začněte upravovat fotografie, ať jste kdekoli.


Klepnutím a přetažením posuvníků zlepšíte světlo a barvy, použijete filtry pro obrázky, předvolby a další. Vdechněte život svým úpravám fotografií pomocí předních fotografických nástrojů. Retušujte světlo a barvy, aby fotografie z fotoaparátu vynikly. Jednoduché posuvníky editoru fotografií umožňují ovládat vlastnosti fotografií z obrazovky telefonu. Nástroje pro oříznutí a otočení naleznou správnou velikost a poměr stran, aby ukázaly svou práci s fotoaparátem. Vytvářejte čisté záběry z kamery s rovnými liniemi úpravou perspektivy pomocí výkonných jezdců vzpřímený, naváděný vzpřímený a geometrie. Porovnejte úpravy fotografií bez ztráty Stáhněte si zdarma lightroom originální a vyberte si svůj oblíbený vzhled. Získejte přístup ke všem svým předvolbám odkudkoli. Úpravy obrázků na jednom zařízení se uplatní všude jinde.


UPRAVTE JEMNÉ DETAILY Jemné detaily pomocí pokročilého editoru obrázků. Dotekem léčebného štětce odstraňte téměř vše. Vytvořte masky pro úpravu konkrétního Stáhněte si zdarma lightroom fotografie, aniž by to ovlivnilo zbytek obrázku. Umělá inteligence Lightroom usnadňuje život tím, že automaticky vybírá oblohu nebo předmět vaší fotografie a dále je upravuje. Dosáhněte úžasných efektů pomocí pokročilého odstupňování barev a importujte své vlastní grafické vodoznaky pro osobní dotek. Snadný, Stáhněte si zdarma lightroom, vedené výukové programy vás naučí používat editor fotografií naplno. PŘEDVOLBY LIGHTROOM ZJEDNODUŠUJTE ÚPRAVY FOTOGRAFIÍ: Dosáhněte rychlejší úpravy profesionálních fotografií pomocí předvoleb – filtrů pro obrázky – a získejte dokonalé doporučené předvolby s pomocí AI, Stáhněte si zdarma lightroom.


Zkombinujte předvolby a pokaždé jedním klepnutím dokonale znovu vytvořte své oblíbené fotografické efekty. PRO CAMERA Editor obrázků s jedinečnými ovládacími prvky fotoaparátu pro uvolnění vašeho fotografického potenciálu. Vyberte expozici, časovač, okamžité předvolby, raw a další. Ovládejte své fotografie pomocí režimů snímání fotoaparátu, jako je Professional a HDR. K označení a seskupení fotografií používejte praktické organizační nástroje, jako jsou hodnocení a příznaky. POKROČILÉ SDÍLENÍ FOTOGRAFIÍ Skupinová alba vám umožňují zvát ostatní a shromažďovat fotografie na jednom místě. Sdílejte svou práci s uživateli v sekci Objevit, aby viděli váš tvůrčí proces.


Galerie Lightroom vystavují vaše fotografie online. Úpravy fotografií se hladce synchronizují a udržují změny Stáhněte si zdarma lightroom datum. Získejte inspiraci od ostatních kreativců v komunitě Lightroom a prohlédněte si personalizovaný obsah se skvělými předvolbami ve vašem kanálu. Stáhněte si lightroom zdarma své oblíbené editory fotografií, objevte předvolby a získejte inspiraci pro práci s fotoaparátem. SNADNÉ CLOUDOVÉ ÚLOŽIŠTĚ ADOBE CREATIVE: Editor obrázků Lightroom je nejlepší cloudová služba pro milovníky fotografie. Retušujte snímky v plném rozlišení a mějte Stáhněte si zdarma lightroom a úpravy zálohované do cloudu.


Vyhledatelná klíčová slova se automaticky použijí k třídění fotografií bez označování. Recenze Přezkoumejte zásady a informace. Zobrazit podrobnosti. označit jako nevhodné. Navštivte webovou stránku. LrAndroid-Feedback Adobe. Více od Adobe Stáhněte si lightroom zdarma více. Adobe Acrobat Reader: Úpravy PDF. Podepisujte soubory PDF na cestách. Adobe Scan: Skener PDF, OCR. Sdílejte skeny přímo s kontakty, abyste zůstali ve spojení i na cestách.


Přečtěte si více




vpn ke stažení zdarma pro pc


ikonu v režimu úprav, abyste viděli relevantní funkce a jak je používat k dosažení požadovaného výsledku, Stáhněte si zdarma lightroom. UPRAVTE JEMNÉ DETAILY Jemné detaily pomocí pokročilého editoru obrázků. Přihlaste se ke svému účtu Adobe, Stáhněte si zdarma lightroom. Creative Cloud Express: Design. Nyní, s příchodem cloudového úložiště a obrovských jednotek SSD, se ocitáme na zajímavé křižovatce efektivity: jak se něco stává efektivnější, máme tendenci toho používat více. Před další cestou na SD kartu jste mohli naplnit pouze několik stovek snímků ve vysokém rozlišení Stáhněte si zdarma lightroom uložte na vteřinu. Automatické označování usnadňuje vyhledávání, takže můžete vytvářet alba na základě libovolné osoby nebo tématu, které chcete.

No comments:

Post a Comment